Curățarea cu laser a cilindrilor anilox

Curatarea cilindri anilox cu laser

Descarca brosura
Descarcă prezentarea serviciului de curățare cu laser în prezentare PPS

Sistemul de curățare cu laser a cilindrilor anilox este o noutate în domeniu și, de departe, cea mai bună metodă. Capacitatea de curățare și starea cilindrului anilox în urma procedurii sunt remarcabile.

Imprimarea continuă cauzează obstrucționarea celulelor cilindrului anilox și reducerea capacității de transfer, iar calitatea imprimării are de suferit. Din acest motiv curățarea periodică și eficientă a cilindrilor anilox este o necesitate. Majoritatea metodelor de curățare deteriorează celulele de pe suprafața cilindrului, scurtându-i dramatic durata de viață. Sistemul de curățare cu laser are o eficiență incomparabilă cu celelalte metode existente în piață, îndepărtând fără probleme orice tip de murdărie, iar reziduurile sunt practic inexistente.

Sistemul de curățare cu laser pe care-l utilizează compania noastră este unul de generație nouă, nu are nevoie de niciun produs chimic pentru a funcționa, eliminând astfel problema deșeurilor în totalitate.

 

Diagnoza cilindri anilox Anicam

Serviciul de curățare vine la pachet cu un complement deosebit de important: diagnoza și analiza cilindrilor anilox.

De asemenea, un serviciu care se face la fața locului, Anilox Management oferă o analiză profundă a stării cilindrilor anilox. Verificarea volumetrică a aniloxilor este relevantă atât pentru validarea curățării cât și prognoza cheltuielilor și a performanțelor de imprimare.

Raportul generat

AniCAM, dispozitivul care scanează suprafața cilindrilor anilox, generează un raport (vezi exemplu raport) care acoperă:

  • Starea cilindrilor înainte de curățare, indicatorii rezultați fiind utilizați ca referință
  • Imagini microscopice înainte și după curățare, în care diferențele se pot observa cu ochiul liber
  • Valori măsurate: diametru celulă, adâncime celulă și, cel mai important, volum celulă anilox pe unitate de suprafață
Duba de curatare cilindri anilox cu laser OP Consulting

Curățarea cilindrilor anilox în aceeași zi, la sediul dumneavoastră

Compania noastră oferă un serviciu unic în acest moment: curățarea cilindrilor anilox într-un timp foarte scurt, chiar la sediul dumneavoastră.

Inainte si dupa curatare

Rezultate și beneficii

Serviciul complet de curățare și diagnoză este potrivit pentru mașini de imprimat etichete, ambalaje flexibile, carton ondulat și evident echipamente offset.

Beneficiile serviciului sunt numeroase. Avem plăcerea să le trecem în revistă pe cele mai importante:

Sageata

Durata de viață a cilindrilor anilox curățați cu laser crește seminficativ, ceea ce duce la optimizarea costurilor. Ciclurile de cumpărarea de cilindrii noi devin mai lungi.

Capacitate transfer anilox

Capacitatea de transfer a cilindrilor anilox este conservată perfect, ceea ce rezultă în menținerea calității de imprimare și, implicit, a păstrării clienților mulțumiți.

Curatare rapida anilox

Tehnologia laser permite curățarea unui cilindru anilox standard (până la 1500 mmlungime și 150 mm diametru) în circa 60 minute, iar operațiunea se poate întreprinde la sediul dumneavoastră. Practic, timpul în care nu beneficiați de un anilox scade de la 48 ore la 1-2 ore în funcție de dimensiunile acestora.

Serviciul Anilox Management vă oferă o imagine clară asupra stării de sănătate a cilindrilor anilox, prin diagnosticarea directă, pre și post curățare. Puteți lua decizii în baza unor informații clare și verificate și veți știi întotdeauna când este momentul potrivit pentru schimbarea unui cilindru sau de ce apar diverse erori de imprimare.

Curatare uscata anilox

Curățarea uscată elimină riscul coroziunii cilindrilor

Curatare anilox montat

Cilindrii anilox de mari dimensiuni pot fi curățați direct în mașina de print ceea ce elimină complet  riscurile asociate cu demontarea, manevrarea și montarea la loc.

 

Descarca brosura
Descarcă prezentarea serviciului de curățare cu laser în prezentare PPS

Pentru comenzi, vizitați secțiunea contact.