Compania

FB-3Recunoaștem cu toții că trăim într-o lume în care imaginea contează. Dacă extindem acest adevăr asupra oricărui produs la care ne-am putea gândi ajungem implicit la concluzia că ambalajul, eticheta contează!

Ambalajul a fost și va rămâne ”Vanzatorul tacut” care promovează și aduce în coșul cumpărătorului un anume produs, în vreme ce bunul ambalat sau etichetat neinspirat va rămâne pentru multă vreme în raftul său. Uniunea Europeană impune și ea standarde de calitate ridicate pentru ambalaje, standarde la care trebuie să adere toți producătorii.

Cu o istorie de 15 ani, piața de ambalaje din România înregistrează o rată de creștere de 10-15% pe an, impulsionată mai ales de creșterea veniturilor populației ceea ce a condus la modificarea pretențiilor și așteptărilor romanilor, mult mai atenți acum la felul în care acestea arată. Însa nu numai ca s-a rafinat gustul consumatorului și interesul acestuia pentru produse care arată bine, totodata, firmele sunt interesate să-și facă remarcate produsele prin ambalaje mai sofisticate.

OP Consulting susține dezvoltarea pieței de producție a ambalajelor din România prin promovarea programelor de finanțare BOBST Group destinate companiilor din Europa de Est, prin care achiziția liniilor tehnologice performante devine posiblă indiferent de cifra de afaceri.

Din 1994, compania noastră activează pe piața românească a echipamentelor de producție a ambalajelor, serviciilor post-vanzare și consumabilelor aferente, oferind încă de la bun început soluții premium. Ambalajele din portofoliul nostru se împart în etichete auto-adezive, ambalaje flexibile (care au la baza polietilena sau polipropilena), ambaleje din carton duplex (carton compact cu o greutate de peste 100g/mp) și ambalaje de carton ondulat.

Orientarea optimă a investiției dumneavoastră în echipamente de ultimă generație și consumabile de calitate, vă asigură calea către o poziție de top în industria de ambalaje și tipografii. Alături de producători recunoscuți internațional, putem oricând să găsim împreună soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.