BOBST pune accent mai mult pe operaţiunile de protecţie

BOBST pune accent mai mult pe operaţiunile de protecţie şi anunţă desemnarea unui administrator al protecţiei liniei produsului

În ultimii ani, BOBST a efectuat investiții majore pentru a introduce forță și resurse noi necesare dezvoltării echipamentului de acoperire, înregistrând o creștere globală sub aspectul numărului de aplicații speciale cheie. Cel mai recent proiect pentru livrarea unei noi linii din aluminiu de lăcuire a unui convertizor european important a susținut decizia BOBST de a realiza o protecție pentru linia de produs din cadrul unității de afaceri de pe web. Aceasta din urmă oferă o tehnologie globală de top în domeniul imprimării web și un echipament de convertire pentru materialele flexibile și industriile cartonului pliat.

De la stânga la dreapta: Dl. Detlef Merklinger, membru nou al echipei de management web BU Web și director al protecției liniei de produs și Erik Bothorel, director al unității de afaceri Web și membru al Comisiei Executive a Grupului.

Desemnarea Dlui Detlef Merklinger în calitate de director de protecție a linie de producție și consolidare a echipei de specialiști dedicați acestui sector de piață susțin continuitatea angajamentului BOBST de a furniza soluții excelente, precum și în domeniul protecției. Strategia constă în extinderea capacităților și ofertării produsului pentru a dezvolta segmente suplimentare, inclusiv protecție hârtie și laminare, stoc de etichete, producția de bandă, mărire a conținutului de siliciu, lăcuire aluminiu și electronice printate.

Detlef Merklinger a ocupat mai multe funcții în administrația superioară în cei 20 de ani de carieră în industria convertirii, având o expertiză specială în toate aspectele de producere și comercializare a stocului de etichete. Alăturarea echipei BOBST poate fi considerată o experiență reunită, fiind responsabil cu operațiunile de acoperire și laminare ale Valmet Rotomec la finalul anilor 90’, înainte de achiziția BOBST din 2004.

„Am plăcerea să îi urez bun venit lui Detlef Merklinger și să îi doresc succes alături de echipa administrativă a unității de afaceri web. Cunoștințele solide și experiența internațională ale pieței de convertire pe care a dezvoltat-o și pe care a adus-o în atenție constituie contextul ideal pentru conducerea operațiunii noastre de protecție a liniei produsului” a declarat Erik Bothorel, directorul unității de afaceri Web a Comisiei executive a grupului. „Avem încredere că vom echilibra tehnologia noastră de vârf prin cunoștințele sale de piață pentru a ne consolida poziția de lider și pentru a ne atinge obiectivele de evoluție în sectorul protecției”.

Competențele cheie ale BOBST în domeniul protecției s-au format în fabrica de producție Bobst Italia din San Giorgio Monferrato, în nordul Italiei. Cu peste 50 de ani de experiență de know-how în imprimarea gravurii, metodele de acoperire, sistemele de uscare și gestionarea substratului web, facilitatea constituie Centrul de Excelență BOBST pentru imprimarea gravurii, tehnologii de laminare și acoperire.

„Am fost foarte impresionat de excelența ingineriei și eficiența operațională a soluțiilor de acoperire BOBST. Aștept cu interes momentul dezvoltării având la bază evoluția din ultimii ani pentru a continua extinderea pieței noastre globale”, a comentat Detlef Merklinger. „Investiția planificată în Centrul de Tehnologie Bobst din Italia va permite de asemenea extinderea categoriei de aplicații disponibile pentru testarea și verificarea R&D testing pentru noile evoluții ale tehnologiilor de acoperire”.