ABG: Convertire noi etichete şi soluţii pentru fluxul de lucru

New Label Converting and Workflow Solutions Mai 2014. AB Graphic International va lansa o gamă largă de linii de convertire a etichetei care va demonstra cea mai recentă îmbunătăţire a software-ului şi fluxului de lucru pentru a maximiza automatizarea de la web până la produsul final.

Printre noile produse ce vor fi promovate se numără și linia de convertire a etichetelor Digicon Seria 3/RL dotată cu dispozitiv de tratare Corona debobinat controlat prin intermediul unui ecran principal, folie cu pat plan și sistem de aplicare flexo semi rotativ (opțiune complet rotativă). Supra-laminarea montată pe șină pentru folii sau laminări, unitatea de imprimare ecran cu plat plan, ștanța de decupat semirotativă, montarea plăcii și biguirea anterioară automată I-Score completează specificația.

De asemenea, o noutate pe piața americană este sistemul de tăiere a etichetei cu laser Digilase dotat cu perfectarea debobinării, rebobinării suportului, rebobinării rețelei, schimbările funcției codului de bare pentru I-Score și auto-tăiere pentru o capacitate permanentă de producție. Sistemul folosește software-ul de ștanțare digital unic al companiei permițând utilizatorilor să importe, să creeze și să modifice șabloanele de ștanțare prin dispozitivul familiar de ilustrare Adobe din platformă. Software-ul permite crearea complet automată a pilei de tăiere cu laser realizată de regulă manual pentru fiecare formă nouă.

Se va introduce și noul derulator de inspectare a etichetei Omega SRI folosind cea mai recentă tehnologie de servo acționare în combinație cu sistemele de control PC/SPS. Un nou proiect ergonomic permite operarea de pe scaun sau din picioare și finisarea într-o singură etapă în poziție orizontală sau verticală. Sistemul va include inspecția feței de imprimare fleyeVision prin același ecran tactil, ca și mașina care asigură un nivel unic de integrare totală.

Din categoria Vectra compania își va demonstra derulatorul rotactor SGTR1700-4 și modelul ECTR1300-4. Acestea vor fi prezentate cu o serie de linii ale echipamentului de convertire Omega ce demonstrează o pornire cu două bobine pentru soluțiile de perfectare.

Vizitatorii vor putea vedea demonstrații ale Digicon Seria 3/RL pe cabina HP care funcționează cu o imprimantă digitală ws6800, precum și ale noului Digicon 3000, o linie de convertire a etichetei pentru rețele 30”. Sistemul este realizat pentru funcționări pe termen scurt și se poate livra pentru a completa orice instalare a presei digitale cu o lățime de 30” wide în vederea perfectării unei game largi de substraturi ale etichetei.

Sursa: abgint.com

Pentru comenzi și informații suplimentare despre produsele AB Graphic International (ABG) vă rugăm să ne contactați.